01 maart 2014

Gezellig met oud-collega's

Een gezellige reünie van de oude DHV collegae
Wat hebben we altijd fijn gewerkt en pret gehad daar bij de DHV in Schiedam en later Vlaardingen; het gelach was vaak niet van de lucht. Maar we hebben ook goed werk afgeleverd. Ach, we hadden niet zo'n groot personeelsbestand als veel van onze collega-DHV's; dat wilde ik ook niet vanwege het joodse gezegde: "ik wens je veel personeel", oftewel  zorgen. Klein, maar fijn dat was mijn devies en vooral een perfect kantoorautomatiseringssysteem; en dat hadden we; scheelt veel rompslomp.
Mattees had me enkele weken geleden een uitnodiging gestuurd om de opening van zijn nieuwe praktijkgebouw in Hoek van Holland mee te beleven; ik had hem in geen jaren meer gezien en was vast van plan om te gaan, zeker toen ik hoorde dat Sandra ook zou komen. Maar daar stak een virus een spaak in het wiel; ik voelde me al een paar dagen beroerd en naar ik later hoorde was ook Sandra geveld door een griepje. Maar Mattees had iets nog veel leukers in petto: een gezellige avond met alle oud-collegae van de DHV bij Mattees thuis. En dat was vanavond!
Een hele onderneming naar de andere kant van het land, maar dat deed ik graag. Natuurlijk was ik de eerste, keurig op de aangegeven tijd. En even later kwam Sandra en niet veel later het luidruchtige drietal meiden, Margreeth, Lydia en José,  inmiddels natuurlijk moeders van pubers en José zelfs grootmoeder.
De sfeer zat er direct in en we hebben weer ouderwets zitten kakelen; wat vond ik het leuk om er weer zo lekker tussen te zitten; was toch wel één van de leukste werkkringen die ik in mijn afwisselingvolle loopbaan heb mee mogen maken!
Dankjewel Mattees en ik kom binnenkort weer naar de Hoek om verder te praten.

Geen opmerkingen: