18 augustus 2017

Een taartje bij Elmer's

Op de valreep nog een foto voor de Blog
Na het bezoek aan het Drents museum gingen we door naar Groningen; we hadden afgesproken daar Nathalie en haar vriend Kees te ontmoeten en wat te gaan drinken in de stad. We hadden afgesproken bij de ingang van het Gronings museum, niet om dat te gaan bezoeken, maar gewoon omdat het een niet te missen "meeting point" is.
Het was gelukkig droog weer en  ja hoor, daar kwamen ze aan; leuk om elkaar weer terug te zien. We gingen voor een kopje koffie/thee en Nathalie stelde voor om naar het plekje te gaan waar ze "van die lekkere taart hebben". Al babbelend liepen we door de behoorlijk drukke stad; het was kennismakingstijd voor de studenten zoveel was wel duidelijk. Veel jonge mensen en iets minder jonge jonge mensen die de zaak organiseerden. Leuk om te zien.
We streken neer bij een leuk plekje waar inderdaad heerlijke taart werd aangeboden. Mijn stuk kwarktaart ging erin als gods' woord in een ouderling; smaakte me bijzonder goed en ook de anderen hoorde ik niet klagen. Ongemerkt vloog de tijd en moesten we weer opbreken om op tijd in te checken. Op de valreep een foto voor de blog met een stralende Nathalie in het midden.
Kees wist gelukkig goed hoe we weer terug naar het station moesten lopen; leuk om ook met hem kennis gemaakt te hebben. Nathalie en ik spraken af om volgende week naar het fotomuseum in Rotterdam te gaan. Was een gezellige ontmoeting weer.

Geen opmerkingen: